MENÜ
 • Terepjárót szeretne Kiszel Tünde

  Kiszel Tünde húsz évvel ezelőtt szerzett jogosítványt, azonban eddig egyetlen percet sem vezetett oktató nélkül. A naptárdíva most úgy döntött, hogy autóra cseréli a villamost.

  Autószalonok, hirdetési oldalak kínálatának böngészésével töltötte az elmúlt napokat Kiszel Tünde, aki úgy döntött, autót vásárol. A naptárdíva elhatározása azért is érdekes, mert bár húsz éve megszerezte a jogosítványát, soha egyetlen percet sem vezetett oktató nélkül. De ami késik, nem múlik.

  kiszel

  A városközpontban lakom, így nekem a legtöbb hely sétatávolságra van, nem degradáló felszállni a tömegközlekedésre, így legalább kedves emberekkel is találkozom akik szeretnek, és taxizni is szoktam időnként. Mostanában azonban egyre többször hívnak meg sztárvendégként vidékre különböző rendezvényekre, és Donatellában is megvan az igény, hogy eljárjunk kirándulni, ehhez pedig azért jó lenne egy autó” – meséli Kiszel Tünde, aki már több márkát is kipróbált, az eddigi kedvence egy komolyabb Toyota terepjáró, aminek vezetőülését is kipróbálta már egy szegedi autószalonban.

  Ahhoz azonban, hogy Tünde hasznát is vegye a kinézett autónak, előbb van néhány hivatalos teendője, jogosítványa ugyanis lejárt.

  Neki kell majd állnom az érvényesítésnek, egészségügyi vizsgát kell tennem, és valószínűleg azért pár órát is veszek majd egy oktatótól, úgyhogy mindenki megnyugodhat. Ígérem, nem fogok balesetet okozni” – tette hozzá Kiszel Tünde.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon