MENÜ
 • Temetése előtt támadt fel a fiú

  Fene se tudja eldönteni, hogy szerencséje volt-e Hamdi Hafez al-Nubinak, a 28 éves egyiptomi pincérnek, vagy nem. A fiú ugyanis meghalt. Aztán felébredt a temetésén.

  Óriási tragédiát kellett megélnie a napokban egy egyiptomi családnak: a 28 éves Hamdi munkahelyén kapott szívinfarktust, amelybe azon nyomban bele is halt. A család le volt taglózva  – szerettüket fájó hirtelenséggel vesztették el.

  A fiú holttestét nemsokára dél-Egyiptomba szállították, hogy ott felkészítsék a helyi szokások között a temetésre. A rituálék része között van a halott megfürdetése. Éppen a folyamat közepén voltak, mikor megérkezett egy doktornő, hogy aláírja a férfi halotti bizonyítványát. A hölgy viszont meglepetten érzékelt valamit: bár Egyiptomban óriási a meleg, ez a testhőmérsékletre nem hat ki: egy halott ott is hideg. Ez a halott viszont meleg volt. A doktornő azonnal tüzetes vizsgálat alá vetette a testet, melyről hamar kiderítette, hogy még él.

  Ezek után  az orvos még képes is volt felébreszteni a fiút, akinek látványára az anya boldogságában el is ájult.

  Bár vérfagyasztó a történet, nem ez az első, hasonló eset. A középkorban sok embert temettek el élve, de máig történnek hasonló esetek. Tavaly Fagilyu Mukhametryanov, egy 49 éves román nő ébredt fel saját temetésén. Viszont mikor meglátta a körülményeket és a síró, imádkozó ismerősöket, olyannyira megijedt, hogy szívinfarktusban azonnal meghalt.

  Néhány hónapja egy 95 éves kínai nő leckéztette meg rokonait. Miután elesett és beütötte a fejét, azt hitték meghalt és néhány napra “kiállították”, hogy a rokonok és ismerősök utoljára leróják kegyeletüket. Hat napig tartott a családlátogatás, mígnem a hatodik napon a néni felkelt… és főzött valamit. Így találtak rá.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon