MENÜ
 • Télköszöntő ünnep a kultúra utcájában

  December 16-án első alkalommal rendezi meg Télköszöntő ünnepségét az ERöMŰVHÁZ az Elektrotechnikai Múzeum és az ELTE Pedagógia és Pszichológiai Karának közreműködésével a Kultúra utcájában, a frissen felújított Kazinczy utcában.

  A szervezők változatos és színvonalas programokkal, erzsébetvárosi éttermek és kézművesek kirakodóvásásárával, koncertekkel, rendhagyó múzeumi tárlatvezetéssel, tombolasorsolással, és sok más érdekességgel várják nem csak a VII. kerületi vendégeket.

  A Télköszöntő ünnepség részeként az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának aulájában kreativitást fejlesztő kézműves játszóházat tartanak gyerekeknek, amivel párhuzamosan adománygyűjtésre is sor kerül az épületben. Az adományokat az Igazgyöngy Alapítvány és a Wesley János Óvoda javára ajánlják föl.

  Az Elektrotechnikai Múzeum udvarán népi játszóházzal, a múzeumban kiállítással és játékos ismeretterjesztő foglalkozásokkal várják az érdeklődőket, akik megtanulhatnak többek között kandelábert hajtogatni, iránytűt vagy villanymotort készíteni, megismerkedhetnek a villamossággal, de alkalom nyílik majd egy karácsonyfa felépítésére is ledekből, illetve fizikai kísérletek kipróbálására.

  A Kazinczy utcában a BaHorKa Énekegyüttes interaktív táncházi műsora fogja szórakoztatni a kicsiket és a nagyokat. A nap folyamán föllép a Bihari Táncegyüttes és a Sebő Együttes is. A rendezvény záróakkordja 18.30.-tól a Makám Együttes koncertje lesz.

  A rendezvényre 2012.december 16. 12.00 és 20.00 között kerül sor.

  További információk itt és itt!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon