MENÜ
 • Teljesíthetett volna jobban is Batman

  Várhatóan nagy sikert aratott az új Batman film, a The Dark Knight Rises, mely első hetében hamar rekordbevétellel zárhatott. A siker viszont mégsem olyan biztos.

  Az új Batman-film több mint 160 millió dollárral zárt első hetén – ez körülbelül 36 milliárd forint. Bár az összeg varázslatos és rekordot ér, a készítők mégsincsenek elájulva – hiszen az előzetes kimutatások szerint a filmnek körülbelül 15 millió dollárral többel kellett volna hoznia.

  A film – mely így a legsikeresebb 2D-s film lett a világon – valószínűleg azért nem aratott mégsem “akkora” sikert, mivel a közönséget megijesztették az Aurora mozinál történt lövöldözésről szóló hírek, mely a nagyszabású reklámkampányt is erőteljesen beárnyékolta.

  A vártnál kevesebb sikert minden hollywoodi stúdió – köztük a Warner Bros is – próbálta titkolni, de a két legnagyobb magazon, a Variety és a Hollywood Reporter már a hétvégén publikálta a kimutatásokat. A probléma a számokkal nem csak abban áll, hogy kevesebb pénzt hozott a konyhára a mű, hanem abban is, hogy csupán kétmillió dollárral előzte le a 2008-ban megjelent előző részt, a Sötét lovagot.

  A készítők pedig más miatt is aggódhatnak: bár rekordot döntött az új Batman, lehetséges, hogy ettől függetlenül nem válik 2012 legsikeresebb filmjévé. A Bosszúállók bár kevesebb bevétellel nyitott, ma már körülbelül 1,45 milliárd dolláros bevétellel számolhat, melyet nem lesz könnyű behoznia a denevérúrnak…

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon