MENÜ
 • Teljesen kiakadtak a szexuális felvilágosításon

  A felvilágosításhoz használt könyv ábrái verte ki a biztosítékot a diákok szüleinél. A szülők olyannyira kiakadtak, hogy egészen berlini szenátusig elmentek panaszkodni.

  A német iskolában egy jól bevált tankkönyvvel segítették a diákok fejlődését, azonban ez nem túlzottan tetszett a szülőknek. Sőt, kifejezetten károsnak vélték a könyvben található ábrákat, amiket jelentettek is az iskola vezetősége felé. Úgy gondolták, túl részletes az általános iskolai diákok számára.

  Azonban ez nem akadályozta meg az iskolát, hogy továbbra is használják a tankönyvet. A “Honnét jön a baba?” című könyv, egy pár életét követi, egészen a gyermektervezéstől a szülésig és nevelésig. A szövegek mellett, az író ábrákkal segítette, hogy a gyermekek könnyebben megérthessék a történetet. A szülők leginkább ezeket az ábrákat kifogásolták. Leginkább egy kép sokkolta le őket, amin egy merev péniszre húznak óvszert. Egyébként a többi ábrát is túlzóan szexuálisnak találták.

  Mivel az iskola vezetése figyelmen kívül hagyta a felmerült panaszokat, így a szülők kénytelenek voltak felsőbb hatalomhoz fordulni. Egészen a berlini szenátusig elmentek problémájukkal, ahol döntés is született. Egy bizottság felülvizsgálta a könyv tartalmát, és ezt követően felszólították a kiadót a terjesztés leállítására, egészen a kifogásolt részek javításáig.

  Az általános iskolában továbbra is megtalálható a könyv, viszont a diákok nem férhetnek hozzá.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon