MENÜ
 • Teljes a Dal 2015 döntős mezőnye

  Lezárult a középdöntő.

  Idén negyedik alkalommal A Dal keretei között választjuk ki Magyarország képviselőjét az Eurovíziós Dalfesztiválra. Az eseményre idén Conchita Wurst győzelmét követően Bécsben kerül sor, Ausztria fővárosában. A Dal 2015 elődöntőiből összesen tizennyolc szám, azaz műsoronként hat jutott a kétfordulós középdöntőbe, ahonnan a döntőbe már csak nyolc produkció kerülhet.

  A_Dal_2015

  A zsűri soraiba visszatért Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő és Rákay Philip, új tagként pedig Pierrot tűnt fel, a műsort Tatár Csilla és Harsányi Levente vezeti hétről hétre. Ők voltak a ma esti, második középdöntő főszereplői, mellettük a négy zsűritag és a nézők szavazatai alapján elért pontszámmal:

  Dallos Bogi – World of Violence: 38 pont
  Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo – Run to You: 37 pont
  Gájer Bálint – That’s How It Goes: 38 pont
  Ív – Fire: 41 pont
  Oláh Gergő – A tükör előtt: 39 pont
  Other Planet – Untold Story: 40 pont
  Passed – Mesmerize: 43 pont
  Szűcs Gabi – Úgysem felejtesz el: 33 pont
  Wolf Kati – Ne engedj el!: 44 pont

  A pontszámok alapján három biztos továbbjutó született: Wolf Kati, a Passed és Ív. Amíg a nézők szavazatai alapján továbbjutó negyedik dalt vártuk, fellépett Zorán, Nekem nem elég című számával. Végül megszületett a végeredmény is, a negyedik továbbjutó produkció Gájer Bálint.

  Ők már biztosan ott lesznek a jövő heti döntőben, ahol eldől majd, ki mehet Bécsbe. Hamarosan érkeznek újabb interjúink is a Dal 2015 versenyzőivel, kövessetek minket!

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak