MENÜ
 • TeátRummal – új műsor és új műsorvezető a MosaicOnline-on!

  Csütörtökön újabb műsorvezető és műsor mutatkozik be a MosaicOnline-on. Jön a TeátRummal Marcival!

  Színház az egész világ! – mondta Shakespeare és mi olyan komolyan vettük a nagy író kijelentését, hogy rögtön egy egész műsort eszeltünk ki a teátrum varázslatos világáról.

  Új műsorhoz pedig új műsorvezető illik, így van szerencsénk nektek bemutatni a 19 éves színésznek tanuló Marcit, aki olyan művészektől tanulhatta a szakmát, mint Gór Nagy Mária, Máté Gábor és Huszti Péter, jelenleg pedig a Nemes Nagy Ágnes Színészképző tagja – ezek után bátran jelenthetjük ki, hogy ha színházról van szó, Marci igazán képben van!

  A fiatal műsorvezető a többiekhez hasonlóan  nyáron meghirdetett castingunk által lett csapatunk része.

  “A MosaicOnline még nyár elején hirdetett meg egy castingot, amire jelentkeztem, majd a válogató után bekerültem a második körbe is. Majd egy internetes színházakról szóló verseny kapcsán terelődött a szó arra, hogy esetleg erősíthetném a csapatot. Tisztában volt a Mosaic vele, hogy rajongok a színházért, és magukért a művészetekért. Először még szó sem volt róla, hogy valaha is műsort fogok vezetni, főként szerkesztői feladatok ellátása lett volna feladatom. A stáb szerkesztőivel összeraktuk a leendő színházas műsor struktúráját, majd pár nap múlva Laci felhívott telefonon, és közölte, hogy én állok a kamera elé, riporteri feladatokra is. Fantasztikus egy olyan műsorban részt venni, amiben sok-sok feladatot kell teljesíteni mire a kis mozaikokból összeáll a kép.”

  Marci hamar csapatunk fontos része lett és műsorával mi magunk is egy új világba kóstolhattunk bele, míg rá a média és a forgatások hangulatának megismerése várt.

  “Nagyon sokféle érzés kavargott, kavarog bennem. Nekem a média teljesen új terület, egész más, mint egy színpadon állni. Itt nem lehet az ember szerepben. Őszintén és letisztultan kell a riportfilmeket készíteni, így adunk a legtöbbet a nézőknek. Mindent egybevetve, az első benyomás több mint katartikus. És persze nagyon pozitív, energikus. Jó dolog ennyire tág látókörű emberekkel dolgozni.”

  És hogy mit is várhatunk a színházi műsortól? A magyar színházak részletes bemutatását, interjúkat igazgatókkal, rendezőkkel és persze a színészekkel!

  Hetente, minden csütörtökön megjelenő műsorom egy-egy színház bemutatása lesz. Beszélgetni fogok színházigazgatókkal, színdarabok főszereplőivel, rendezőkkel. Célom, hogy a színház világát eljuttassam azok számára is, akik eddig még nem érdeklődtek a színház után.”

  Ne feledjétek! Minden csütörtökön 16 órakor TeátRummal Marcival!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon