MENÜ
 • Taylor Swift Schwarzenegger fiával lépett félre

  A fiatal énekesnő nehezen tudná kimagyarázni legutóbbi balhéját. Csókolózni látták ugyanis Patrick Schwarzeneggerrel, aki ráadásul pasija unokatestvére.

  Az a bizonyos csók ráadásul azon a családi eseményen történt, ahol maga a felszarvazott Taylor barátja is ott volt. Természetesen rajta is kapta őket egy “kedves” pletykás ismerős. Az énekesnő eddig is tüzes szerető hírében állt, ugyanis korábban azzal vádolták, hogy elrabolta tizennyolc éves fiúját az iskolából.

  “Na ezért nem olvasok ilyen lapoka” – kommentálta a hírt a szőke énekesnő, majd hozzátette. “Számomra a szerelem egy olyan dolog, amiért küzdeni kell és ha vége, hát nagyot bukik az ember, nagyon nagyot. El kell felejtened mindent, amit mások gondolnak. A szerelmen nem szabad sokat gondolkodni, csak bele kell merülni. Ha gondolkodnék rajta, előbb-utóbb lebeszélném magam róla.”

  Azért nem csak a magánéletétől hangos a sajtó, hiszen Taylor többszörös Grammy-díjas énekesnő. Legújabb, negyedik albuma október 22-én jelenik meg Red címmel.

  Taylor Swift dalait nagy részben saját bevallása szerint a vele történő események ihletik. A Class FM toplistáján most a We are never ever getting back together című száma hasít. Vajon a magyarra lefordítva “Mi már soha többé nem jövünk újra össze” című számmal a Conorral közös jövőjére utal?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon