MENÜ
 • Taylor Swift komplexusos?

  Volt barátja nemcsak rajongója volt az indie zenének, de saját együttese is volt, ami kapcsolatuk hónapjai alatt nagyon nagy népszerűségre tett szert.

  Az amerikai countryénekes lány a héten a nagy múltú New York Timesnak adott interjút. A beszélgetés során Taylor karrierjének sok eleme előkerült és egy ponton kiderült, hogy bizony komoly komplexusai vannak, ami a munkáját illeti. Mindezért pedig nem mást, mint az egyik volt barátját okolja.

  A dolog olyannyira megviselte, hogy például egyik legújabb száma, a We Are Never Ever Getting Back Together is tartalmaz utalásokat a srácra, akinek a nevét azonban nem szeretné felfedni. A titokzatos fiú az indie irányzatnak volt nagy rajongója és gyakorlatilag bármit is csinált Swift, az neki soha nem volt elég jó.

  Volt barátja nemcsak rajongója volt az indie zenének, de saját együttese is volt, ami kapcsolatuk hónapjai alatt nagyon nagy népszerűségre tett szert a környéken. Bár Taylor leszögezte, hogy a fiú maga ettől függetlenül nem volt zenész, csupán nagyon jó érzéke volt hozzá és sokoldalú ízlése.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon