MENÜ
 • Távozott a kórházból a fejbe lőtt lány

  Szegény lányra múlt év októberében, az iskolából hazafelé csaptak le a tálib fegyveresek. Bár végre elhagyhatta a kórházat, még közel sem értek véget a beavatkozások, több műtét előtt áll.

  Malala Yousafzai 2013. január 4-én elhagyhatta a kórházat – írja a MTI. Tálib fegyveresek még 2012. október 9-én, a pakisztáni Minagóra városban a nyakán és a fején lőtték meg. A megpróbáltatásai még nem értek véget, több műtéti beavatkozás vár még rá a következő hónapokban.

   A Nagy-Britanniába menekült családnak szerencsére nincsenek anyagi gondjaik, ugyanis a lány apja a birminghami pakisztáni konzulátuson nevelési attaséként dolgozik.

  Yousafzai több éve küzd azért, hogy a lányok tanulhassanak Pakisztánban, ezért blogot is írt, amelyben többek közt arról is beszámolt, milyen volt az élete a tálib uralom alatt. A bejegyzéseit kézzel írta, amiket a BBC tett közzé. New York Times egyik riportere 2011-ben megkereste a családot, hogy a lányról dokumentumfilmet készítsen. Így lett gyakorlatilag ő lett a leghíresebb Pakisztáni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon