MENÜ
 • Távozik a One Direction egyik énekese

  A fiúbanda Facebook-oldalán jelentette be a hírt

  Miután a One Direction tagja, Zayn Malik a múlthéten bejelentette, visszautazik az Egyesült Királyságba és a brit fiúbanda nélküle folytatja tovább az One the Road Again világturnét, aminek keretein belül jelenleg Ázsiában koncerteznek, ezután pedig Dél-Afrika, Európa és Észak-Amerika nagyvárosaiba is ellátogatnak, az énekes közölte: véglegesen elhagyja az együttest.

  zaynmalik

  Döntését, miszerint csaknem öt évvel azután, hogy a brit X Factor hetedik szériájának harmadik helyezettjeként elstartolt karrierjük, búcsút int a formációnak, a hivatalos Facebook-oldalukon publikált közleményben indokolta meg:

  “Az életem a One Directionnel több volt, mint bármikor is el tudtam volna képzelni. De öt év után úgy érzem, itt az idő, hogy elhagyjam a bandát” – állt az énekes nyilatkozatában. “Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóktól, ha bárkinek is csalódást okoztam, de úgy érzem, ez a helyes döntés. Azért távozom, mert egy normális 22 éves akarok lenni, aki képes pihenni és privát életet élni, a reflektorfényen kívül.”

  Zayn Malik távozásától függetlenül a One Direction pályafutása nem ér véget – a korábbi tervek szerint folytatják a koncertkörutat, befejezését követően elkezdenek dolgozni következő, ötödik nagylemezükön, amely a tavaly novemberben megjelent Four című korongjukat követi.

  “Négyen folytatjuk tovább” – adta hírül a banda. “Várjuk már az új album felvételeit és azt, hogy lássuk a rajongóinkat a világturnénk következő szakaszaiban.”

  Forrás: BBC

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő