MENÜ
 • Tarány Tamás szakított korábbi zenekarával

  A tavalyi X-Faktor felfedezettje hiányolta maga mögül a zenekari kísértet, de mégsem korábbi társait hívta segítségül.
  Tarány Tamás a tehetségkutató előtt már játszott hobbizenekarokban, hol frontemberként, hol szólógitárosként. Így aztán kicsit szokatlan volt számára, hogy turnék alkalmával nem volt vele zenekar. Úgy látszik, megérett a változás. Nem mellesleg lemezkiadója is azt tanácsolta, hogy bandával lépjen fel.
  „Egy rocker hiteltelen, ha feltesz egy lemezt, s ráénekel. Ez színpadi látványban is kevés, s bár nagy darab vagyok, egyedül nem tudom megtölteni a színpadot – viccelődött az énekes. – Azt akarják, hogy élőben zenéljünk egy bandával. Ehhez pedig zenészek kellenek, állandó zenekari tagok.”
  Tagokból pedig nincs hiány: még a verseny alatt megkeresték többen is. Bár kézenfekvő lett volna, hogy régi társak közül kerüljön ki a kísérete, Tamás másképp döntött, és új tagok után nézett.
  „Most már van egy új zenekarom is. Még a verseny alatt megkeresett egy nagyszerű gitáros és zeneszerző srác, aki mondta, szeretne velem dolgozni. A verseny után aztán találkoztunk, ő lett a gitárosom, s hozta a dobost is. A basszusgitárost – régi gyerekkori barátom – én hívtam a csapatba, de sajnos nemrégiben visszalépett, úgy érzi, nem elég jó ahhoz, hogy velünk pörögve tudjon dolgozni. De van a helyére már három jelentkező”.
  Az énekes hozzátette, hogy májustól kizárólag új bandájával lép fel. A közönség addig meg kíváncsian várhatja a debütálást.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon