MENÜ
 • Tarantino új filmjét mutogatta

  Ha Quentin Tarantino új filmen dolgozik, mindig felbolydul a világ, hiszen kultúránk ilyenkor mindig egy újabb ékkővel gazdagodik. Most pedig elérkezett a pillanat Cannes-ban, hogy a fenegyerek megmutassa, éppen min is dolgozik. Megtudtuk a sztorit és főszereplőket!

  Tarantino új filmje, mely a rabszolgaság témája körül forog – olyan sztárok szerepeltet, mint Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson.

  A film részleteinek bemutatása egész váratlan volt a beszámolók szerint és csupán néhány újságíró kapott meghívást rá, hétfő este.  A bemutatón igen szigorú szabályok voltak: sem a filmről, sem pedig a plakátról nem lehetett felvételt csinálni, de a kritikusoknak azt is megtiltották, hogy bármilyen véleményt írjanak a készülő – és még alakuló – műről.

  A Django Unchained egy olyan témát próbál feldolgozni, amihez Hollywood eddig nem igazán nyúlt: a rabszolgaságét. A Dél-USA-ban játszódó, erőszakos dráma főszereplője Christoph Waltz, egy bizarr utazó fogorvos, akinek szakmája csak álca: igazából öbölharcos és fegyverforgató. A zenét Johhny Cash és James Brown szolgáltatták.

  A sztori folyamán az álfogorvos felszabadít egy rabszolgát, Djangót (Jamie Foxx), hogy bosszút álljanak néhány férfin. Django a film folyamán egy kék, elektronikus (?) ruhát visel és összetűzésbe keveredik egy igencsak agresszív rabszolgatartóval is, akit DiCaprio formál meg.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon