MENÜ
 • Tapadnak a lányok a Voice énekesére

  Habár duettjük után Agárdi Szilvit és Pál Dénest szerelmespárnak kiáltották ki, a fiatalok között csak barátság van.

  Szilvi édesanyja szerint a lány még túl fiatal ahhoz, hogy szerelmes legyen, és különben is egyelőre a munkára kell koncentrálnia. Hasonlóan vélekedik a fiatal lány is.

  “Dénessel nagyon jó barátok vagyunk, sosem gondoltam rá úgy, mint a szerelmemre. Jelenleg az éneklés a legfontosabb az életemben, a szerelemre még bőven ráérek.”

  Mindenesetre az biztos, hogy a fiatalok közel kerültek egymáshoz, és Dénes nagyon is a szívébe zárta a gyengénlátó lányt. Nem véletlen, hogy a következő adásban is neki énekel.

  “A most múlik pontosan című számmal szeretnék tőle elbúcsúzni, ezt a dalt adom elő most pénteken, s neki küldöm. Sajnálom, hogy a távolság most elválaszt minket, mert ahhoz képest nagyon megkedveltem, hogy milyen rövid időt töltöttünk együtt.”

  Mesélt arról is, hogy rengeteg rajongói levelet kap, és hogy szép számmal akadnak merész udvarlók.

  “Nagyon sok levelet kapok, s néhányszor már küldtek szexuális ajánlatot is – árulta el a miskolci fiú. – Többen írták, hogy ha nem tudnám megoldani a szállást, akkor nyugodtan alhatok náluk. Sokan kezdik úgy a soraikat, hogy „még sosem tettem ilyet, s el is ítélem az ilyenfajta közeledést, de…” Kaptam már üzenetet családanyáktól is, akik azt írták, hogy szívesen találkoznának velem, és örülnének, ha nem csak beszélgetnék velük. Ilyenkor megköszönöm, hogy szurkolnak, s megpróbálok úgy válaszolni, hogy ne bántsam meg őket.”

  Egyetlen eset volt csak, amikor a fiúnál átlépték a határt.

  “Egy lány átküldte az életrajzát néhány képpel együtt, majd azt írta, hogy szeretné, ha a barátja lennék. Később kinyomozta a telefonszámomat, és újságírónak adta ki magát. Szerencsére sikerült lezárnom hamar ezt a kapcsolatot.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon