MENÜ
 • Tanító célzattal rabolták el a gyereket

  Állítólag azért vetemedett erre az oktató célzatú cselekedetre, hogy felhívja az autó tulajdonosának figyelmét, milyen veszélyes dolog felügyelet nélkül hagyni egy autót, arról nem is beszélve, hogy micsoda felelőtlenség egy kisgyereket is benne hagyni.

  Az amerikai Connecticut államban egy férfi nem a szokásos okok miatt lopott el egy narancssárga Cadillacet. Észrevette, hogy megy a motor, a kocsi hátsó ülésén egy kisfiú ül, viszont rajta kívül senki más nincs a gépjárműben. Úgy döntött feltöri az autót és magával viszi. A gyereket is.

  Érthető, hogy az autóhoz visszatérő tulajt és apát megrémisztette, hogy hűlt helyét találta csak a Cadillacnek. A rendőrség természetesen azonnal értesítve lett, de sokáig nem kellett keresniük a tettest, aki a járművet nem messze annak eredeti helyétől tette le. A hatóságok gyaloglás közben fogták el a huszonnégy éves férfit.

  Állítása szerint azért vetemedett erre az oktató célzatú cselekedetre, hogy felhívja az autó tulajdonosának figyelmét, milyen veszélyes dolog felügyelet nélkül hagyni egy autót, arról nem is beszélve, hogy micsoda felelőtlenség egy kisgyereket is benne hagyni. A kioktatott édesapát ez az érvelés nem hatotta meg különösebben, feljelentette a fickót.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon