MENÜ
 • Táncosnővel kavart a The Wanted énekese

  A Powerhouse elnevezésű nightclubban többen is egy dögös szőke bombázóval látták, ahogy intenzíven kommunikáltak a test nyelvén.

  A The Wanted énekese állítólag boldog párkapcsolatban él. Állítólag. Ehhez képest tegnap Newcastle városában egy ismeretlen hölgy szájában kereste a boldogságot. A Powerhouse elnevezésű nightclubban többen is egy dögös szőke bombázóval látták, ahogy intenzíven kommunikáltak a test nyelvén.

  A képen látható hölgy George barátnője, Michelle Keegan. Az a hölgy, akit állítólag nagyon szeret. De mit mondanak a hétvége szemtanúi? “Láttam táncolni azzal a lánnyal, aztán elkezdtek csókolózni.” – mondta az egyik bulizó a The Sunnak, majd így folytatta: “Nemcsak egy gyors szájra puszi volt, hanem percekig elidőztek egymás ajkain.”

  Többen is megerősítették a fent említetteket, ehhez képest Max George szóvivője a mai napig tagadja, hogy bármiféle csók egy idegen hölggyel elcsattant volna, de azért egy kis mentegetőzést érdekes módon így is megeresztett: “A The Wanted rajongói tábora hihetetlen szenvedélyes. A találkozásokkor ezek az emberek néha átléphetnek egy hatáért, különösen egy klubban, vagy egy bárban.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon