MENÜ
 • Táncoló kutya nyerte meg a Britain’s Got Talent brit tehetségkutatót

  Pudsey és 17 éves gazdája taroltak a szombat esti döntőben. A győztes Ashleigh egy milliókat érő háziállattal büszkélkedhet.

  Ötszázezer fontot vihet haza, és felléphet a brit királyi család előtt a táncoló, keringőző kutya-ember páros. A döntőben egy fiúkórus és egy énekes duó ellen kellett helyt állniuk, de a 17 éves lány és kutyája, Pudsey, elsöprő sikert arattak.

  Az elbűvölő Pudsey a rivaldafényben egy csapásra milliókat érő sztár lett. A győzelem óta rengeteg szponzor és TV csatorna kereste fel a tehetséges eb gazdiját különböző felkérésekkel. Ashleigh most kedvére válogathat, mely kutyaeledel reklámban, TV showban szerepeltetné szívesen Pudsey-t, akiről már számos játékgyártó cég is szeretne saját plüssfigurát formálni, sőt egy gyermekeknek szóló könyv is készülne a kutya-sztár életéről.

  Ashleigh elismerte, örömme tölti el amikor kiskutyáját az „új Lassie“-ként emlegetik. A lány elmondása szerint a kutyus a győzelem óta úgy viselkedik, mint egy valóságos díva. „Máris kiszivárgott egy fénykép, amin elég viccesen néz ki. Pudsey nem örült túlzottan. Nem akarta, hogy a rajongói így lássák, vigyáznia kell, hogy megmaradjon az elbűvölő imázsa.“ – viccelődött a kutyaidomár.

  Pudsey tehát a legújabb sztár az állatvilágban, és máris komoly ajánlatokat zsebel be. Úgy tűnik megéri több figyelmet fordítani kisállatunk tehetségére,  úgyhogy nyugodtan lehet próbálkozni otthon, hogyan bírhatnánk keringőzésre házi kedvencünket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon