MENÜ
 • Támogatja barátait az X-Faktoros

  Az X-Faktor vége után sem szűnt meg a kapcsolat a versenyzők között.

  Bár a csapat nagy része leginkább a turnéállomásokon látja újra egymást, vannak olyanok is, akik között nagyon szoros barátság szövődött. Ilyen például a Rocktenors és Tarány Tomi kapcsolata is, akik a turnékon kívül is sokat találkoznak egymással, sőt, nemrég egy paintball mérkőzés keretein belül vágtak vissza legjobb barátjuknak a párbajeredmény miatt.

  Tomi pedig most a srácok mellett kampányol egy petíció segítségével. A tavalyi évvel ellentétben ugyanis most csak az első öt helyezettnek adódott lehetőség arra, hogy elkészüljön a válogatás lemezük az X-Faktorban elénekelt produkcióikból, emiatt Mező Zoliéknak nem készülhetett el a CD-jük.

  “Szeretnék közvéleményt kutatni. Van egy csapat, akikkel nagyon mély barátságot ápolunk. Őket úgy hívják, Rocktenors. A kérdésem az lenne – amit egyesek lehet, hogy etikátlannak tartanak majd – szerintetek lenne arra igény, hogy készítsenek egy albumot? Ők azok a srácok, akik a legtöbbet daloltak a műsorban, és sajnos nincs lemezük”– tette fel a kérdést rajongóinak Tarány Tamás.

  “Nem gondoltuk volna, hogy valaki egy petíciót fog indítványozni az érdekünkben. Ráadásul amint híre ment a kezdeményezésnek, a rajongóktól szájról szájra terjedt a történet, és egyre többen alá is írták a petíciót” – mesélték a Rocktenors tagjai az Új Ász napilapnak.

  A fiúk kíváncsian várják a petíció kimenetelét. Addig pedig, aki esetlegesen csatlakozni szeretne a felhíváshoz, az az alábbi linket megteheti:

  http://www.peticiok.com/signatures/rocktenors_x-faktor_cd/

  Forrás: Új Ász
  Kép: RTL Klub/Bársony Bence

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője