MENÜ
 • Takács Nikolas meghódítaná a divat világát

  Nikolasnak jól halad a szekér, tavaly például megválasztották az év legsármosabb férfijának is, dalai pedig igen népszerűek a rajongók körében.

  A divat világába iszonyatosan nehéz betörni, ennek ellenére sokan próbálkoznak. Nem tesz most másképp Takács Nikolas sem, az X-faktor egykori énekese. Nikolasnak jól halad a szekér, tavaly például megválasztották az év legsármosabb férfijának is, dalai pedig igen népszerűek a rajongók körében. Először is nosztalgiázás képpen itt egy videó, amelyet még tavasszal készített az énekessel riporterünk, Dana.

  De hogy miért is élvezi annyira már most ezt az egész divattervezősködést? “A kalapokkal kezdődött minden, a tehetségkutató után kézenfekvő ötlet volt, hogy kalapüzletet nyissunk egy barátommal. Később a társam kitalálta, hogy ne csak kalapokkal foglalkozzunk, hanem építsünk ki egy saját brandet. A visszajelzések alapján úgy tűnik, jó ötlet volt. Az x-faktoros stylistom, Asztmann Timi is segít, de törekszem arra, hogy rajta és Erdei Virág kalaptervezőn kívül is komoly szakmai múlttal rendelkező tervezőkre támaszkodjam.”

  Nikolas olyannyira lelkes és magabiztos, hogy gondolkodás nélkül beleszól, ha nem tetszik neki valami és az is előfordult már, hogy visszadobott egy-egy ötletet. Tervei szerint egyelőre egy internetes áruház megnyitása szerepel és ha minden jól megy, akkor egy szalont is nyitnának Budapesten.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon