MENÜ
 • Tagadja a drog vádakat a One Direction tagja

  Zayn Malik kiakadt

  November 17-én megjelent a világhírű One Direction legújabb, Four című albuma. A brit fiúbanda ennek alkalmából a Today Show vendége volt, ám egyik tagja, Zayn Malik nem jelent meg az eseményen.

  zayn-malik-hairstyle-name-8323

  Azonnal felröppentek a találgatások kimaradásának okáról, és Matt Lauer, a Today műsorvezetője az előzetes tájékoztatás ellenére is kérdőre vonta a négy fiút, kitapintva egy igencsak érzékeny témát: “Mostanában sok mindent lehet róla hallani a közösségi médiából” – kezdte Lauer, miután Liam elmondta, hogy bandatársának gyomorproblémák miatt kellett kihagynia a tévéműsort. “Lehetséges, hogy egy kis betegségnél komolyabb dologról van szó? A hiresztelések mostanában drogproblémákról szólnak. Mi folyik itt?

  1d

  Nem, csak gyomorrontása van, de egyébként jól van. Otthon van és pihennie kell, rendben lesz” – válaszolta bandatársa, Liam Payne.

  Liam_Payne_Liam

  A tévéműsort követően a 21 éves énekes szinte azonnal reagált az őt ért vádakra: “Igazán dühös és mérges vagyok a műsorban elhangzottak miatt” – nyilatkozta a The Sun-nak. “Nagyon beteg voltam a hétvégén, ezért nem tudtam Amerikába repülni” – tette hozzá Zayn.

  Forrás: NY Daily News

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő