MENÜ
 • Tabletet kap minden fegyenc!

  Érdekes módját választják Marylendben annak, hogy a rabokat visszaneveljék a hétköznapi életbe - mindegyiknek vesznek egy-egy tabletet.

  Maryland képviselője egy tíz pontos  programot állított össze arról, hogyan lehetne visszanevelni a hétköznapi életre a rabokat és hogyan lehetne elérni azt, hogy később se kerüljenek vissza a börtönbe. A tíz pont között ott van az is, hogy mindegyik kapni fog egy tabletet.

  Az ügyvéd szerint a tabletekkel a rabok szociális támogatást és oktatást is könnyedén kaphatnak és ha visszatérnek majd a valós életbe, ott gyorsabban vissza tudnak majd illeszkedni a megszerzett tudás által a társadalomba.

  Persze a tableteket azért módjával lehet majd csak használni – csak és kizárólag a számítógépszobában, meghatározott időben és ellenrőzött e-mail- és internet forgalommal.

  Úgy tervezik olyan tabletet választanak majd, amelyen Android fog futni, méghozzá olyan alkalmazások, melyek biztosítják az olvasást, a törvényekhez való könnyed hozzájutást, de a megtalálhatóak lesznek különböző tanuló-programok is.

  Sokan persze aggódnak azért, hogy a börtönlakók internethez fognak jutni – kételkedve abban, hogy valóban lehet-e majd ellenőrizni a rabok tevékenységét.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon