MENÜ
 • Szuperkoncert a királynőnek

  Most már biztos, hogy emlékezetes lesz a II. Erzsébet királynő 60 éves uralkodásának tiszteletére rendezett koncert. Többek között Paul McCartney is fellép rajta.

  A koncertet a BBC és Gary Barlow szervezi, és júniusban kerül rá sor a Buckingham palota előtt, a Viktória királynő emlékműnél. A királynőnek pedig nem lehet oka panaszra. Olyan nagy nevek fémjelzik majd uralkodásának gyémántjubileumát, mint Paul McCartney, Elton John, Shirley Bassey és Ed Sheeran.

  „A gyémántjubileumi koncert a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulójáról emlékezik meg csodálatos műsorral, amelyben világszínvonalú művészek az utóbbi évek legnagyobb és legizgalmasabb élő zenei előadásán játszanak együtt” – mondta el a Take That együttesből ismert Barlow.

  A koncertről természetesen élő rádió- és tévéközvetítést ad majd a BBC. Ráadásul tízezer szabad jegyet sorsolnak majd ki országszerte. Ezek nyertesei a Buckingham-palota kertjében megrendezett különleges pikniket is részt vehetnek.

  A húzónevek mellett a koncerten még fellép Alfie Boe, Jools Holland, Jessie J, Tom Jones, Lang Lang, Annie Lennox, Madness és Cliff Richard is, de a közeljövőben további fellépőket is nyilvánosságra hoznak.

  Forrás: metropol

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon