MENÜ
 • Szünetre vonul az X Factor lánybandája

  Szólóban folytatják

  Hónapig tartó találgatások után a Fifth Harmony tagjai bejelentették: egy időre szüneteltetik közös pályafutásukat, hogy szólóprojektjeikre koncentráljanak. A popcsapat, amelyet Camila Cabello kiválása óta Ally Brooke, Lauren Jauregui, Normani Kordei és Dinah Jane alkotott, egy hosszú Twitter-posztban jelentette be a hírt.

  “Az elmúlt hat évre nézve, mióta elkezdtük az X-Factorban, rájöttünk, mennyire messzire jutottunk és mindent nagyon értékelünk – most még jobban, mint valaha. Emlékezetes utunk volt együtt, és nem tudjuk kifejezni, mennyire hálásak vagyunk mindnyájatoknak, amiért velünk tartottatok ezen a vad úton! Hat kemény, megállás nélküli év után arra is rájöttünk, hogy szünetet kell tartanunk a Fifth Harmony-val, hogy hitelesek maradjunk magunkhoz és hozzátok, és szóló pályafutásainkra koncentráljunk. Mindannyian nagyon izgatottan várjuk az időszakot, amit azzal tölthetünk, hogy tanuljunk és fejlődjünk, és önállóan is megtaláljuk a helyünket” – áll a közleményben, aminek végén hozzátették, hogy a 2018-ra ígért fellépéseket és megjelenéseket megtartják.

  A bejelentés egy évvel és három hónappal azután érkezett, hogy Camila Cabello bejelentette a lánybandából való távozását. Nem sokkal később a lány önálló karriert indított, és saját lemezt is kiadott, amit hamarosan egy koncertkörúton népszerűsít majd.

  A helyzet több szempontból is hasonlít a One Direction jól ismert esetére. Miután Zayn Malik kiszállt a szupernépszerű fiúbandából, a formáció piacra dobta a Made in the A.M. című lemezt, majd a 2015-ös év végén határozatlan időre szünetre vonultak, amiből együtt azóta sem tértek vissza, azonban Harry, Louis, Niall és Liam saját pályafutása is elstartolt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon