MENÜ
 • Szünetre vonul a Harry Potter főszereplője

  Döntése okáról is nyilatkozott a filmsorozat sztárja

  A Harry Potter sztárja, Emma Watson ideiglenesen visszavonul! A 25 éves brit színésznő a híres író és aktivista Belle Hooks-szal készült, a Paper magazinban megjelent interjújában árulta el, hogy az elkövetkezendő egy évre szünetre vonul, hogy a feminizmus terjesztésére és önmaga fejlesztésére koncentráljon.

  „Azért tartok egy éves szünetet a színészkedésben, hogy két dologra igazán tudjak koncentrálni. A saját, személyes fejlesztésem az egyik“ – magyarázta a sztár.

  Emma-Watson

  „Az a célom, hogy minden héten elolvassak egy könyvet, emellett pedig minden hónapban egy újabbat a saját könyvklubom részeként“ – tette hozzá az egykori Hermione Granger, akit az ENSZ nemi egyenjogúságot promotáló, HeForShe kampánya képviselőjének választottak.

  „Meg akarok próbálni olyan embereknek beszélni a feminizmusról, akik talán nem találkoztak vele. Ez igazán érdekes munka és vonal, amit terjeszthetek. Azt akarom, hogy olyan emberek ismerkedjenek meg a témát, akik maguktól nem tennék.“

  Emma Watson legutóbb a Regressions című filmben tűnt fel Ethan Hawke oldalán, hamarosan pedig Tom Hanks-szel lesz látható a The Circle-ben, mielőtt hercegnő-bőrbe bújik A Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős változatában.

  Forrás: UPI

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon