MENÜ
 • Szülinap az ünnepelt nélkül

  Az egykori filmszínész idén töltötte be kilencvenötödik életévét. A tiszteletére megrendezett partyn viszont nem igazán tudott részt venni.

  “Magyarország Los Angeles-i konzulátusa őszintén gratulál Gábor Zsazsának 95. születésnapja alkalmából. Még további sok boldog évet kívánunk!” – volt olvasható a falra vetített felirat. Gábor Zsazsa tiszteletére ugyanis férje, Friedrich von Anhalt herceg születésnapi bulit szervezett, száz meghívottal.

  Az egykor ünnepelt színésznő egészsége az elmúlt években nagyon leromlott. 2002-ben egy los angelesi autóbaleset révén részben lebénult és tolószékbe kényszerült, majd két stroke-ja is volt, 2011-ben pedig jobb lábát térdtől felfelé amputálni kellett egy fertőzés miatt. Egészségügyi problémái miatt az őt felköszöntő vendégekhez nem tudott csatlakozni, de ahogy férje nyilatkozott, így is érezte a feléje áradó pozitív energiákat. “Ez az este a feleségem életének ünnepléséről szól.”


  Az eredetileg Gábor Sáriként született asszony 1941-ben hagyta el Magyarországot, amikor is Hollywoodba költözött. Anhalt herceg már a kilencedik férje, akivel már 26 éve együtt élnek. Korábbi kapcsolatai sohasem tartottak tovább hat évnél. Érdekesség, hogy édesanyja is szép kort élt meg, 101 évesen hunyt el.
  forrás: velvet.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon