MENÜ
 • Szülhet gyereket a méh nélküli nő

  A 28 éves nő már kislány korában tudta, sosem lehet gyereke ritka genetikai rendellenessége következtében. Egy speciális műtétnek köszönhetően most mégis esélyt kap az anyaságra.

  Sophie Lewis még csak 16 éves volt, amikor kiderült, hogy súlyos rendellenességgel, méh nélkül született. Akkor még nem nagyon érdekelte, hogy nem lehet gyereke, ám ahogy felnőtt, egyre jobban elkeseredett a tény miatt.

  2011-ben már végrehajtottak egy méhátültetést egy fiatal török nőn, aki egy baleset áldozatának szerveit kapta, és most brit nők számára is elérhető lett ez az operáció. Ám csak olyanok jelentkezhetnek, akik előtte részt vettek egy termékenységi vizsgálaton, és bebizonyosodott, hogy petefészkeik rendben működnek.

  “Nagyon izgatott vagyok” – nyilatkozta Sophie a Daily Mail-nek. – “Ez egy csodálatos lehetőség a számomra, és bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy ezt megtapasztaljam.”

  Bár a transzplantáció miatt olyan gyógyszereket kell majd szednie, amelyek elnyomják az immunrendszerét, az orvosok szerint ez nem befolyásolja a magzat fejlődését. A szövetek sérülékenysége miatt Sophie csak császármetszéssel szülhet, ám szerinte ez a legkevesebb, amit bevállalna születendő gyermekéért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon