MENÜ
 • Szulák Andrea nagy duettel tér vissza

  Szulák Andi bevállalta: énekesnőként indult majd A Nagy Duett második szériájában.

  A műsorvezetőnő visszatér a gyökereihez. Versenyzőként szerepel majd a TV2 csoport legújabb csatornáján, a Super TV2-n A Nagy Duett című énekes vetélkedő következő szériájában, amelyet februárban láthatnak a nézők. Igaz, hogy Andi több évtizedes színpadi tapasztalattal rendelkezik, de egy kicsit tart az új kihívástól.

  “Majd belepusztulok az izgalomba – vallotta be az énekesnő. – Ugyanis ismeretlen a terep. Az emberben általában olyankor csökken a drukk, amikor begyakorolt, kipróbált, üzembiztos dologgal áll színpadra. Egyébként is izgulós vagyok, de ha új pályán mozgok, akkor a lámpaláz nagyon enyhe kifejezés. Az sem kizárt, hogy szólni sem lehet majd hozzám az adások előtt, mert annyira ideges leszek.”

  Hozzátette, hogy leginkább az új, számára eddig ismeretlen stílusok közötti barangolás hozza lázba, és hogy szakmailag hogyan állja meg a helyét a különböző helyzetekben.

  “Elég sok tehetségkutatót néztem meg az elmúlt időben, sokszor gondoltam arra, mennyire izgalmas lehet egy magamfajta előadóművésznek teljesen új dologgal szembesülni. Hiszen ott a kétely, még ennyi év után is, hogy vajon meg tudom-e ugrani a lécet. Be kell valljam, vannak bennem félelmek. Nem is arra számítok, hogy a közönség vagy a zsűri hogyan értékel majd, hanem hogy nekem mekkora kihívás lesz, tudom-e majd teljesíteni, amit elvárok magamtól. Szeretem az ilyen jellegű feladatokat.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon