MENÜ
 • Sztriptízbárban mutogatták a világ legizmosabb gyerekét

  A 9 éves Giulianót úgy ismerhettük meg, mint a világ legerősebb gyerekét. Apja azonban ezúttal tényleg túlzásokba esett, amikor egy éjszakai bárba vitte a kisfiút.

  Azt Olt megyéből származó Giuliano Stroe-t apja folyamatosan gyúratja, ami meg is látszik a mindössze 9 éves kisfiún. Az édesapa mindent elkövet, hogy fiából vasgyúrót faragjon, volt már olyan is, hogy egy pitbullhoz láncolta.

  Most azonban igencsak messzire ment, ugyanis a világ legerősebb gyerekének kikiáltott fiút felnőtteknek szóló programokon, jobban mondva egy sztriptízbárban mutogatta.

  giuliano

  Nem éppen egy 9 évestől megszokott testalkat

  A nem túl jó minőségű videón az látható, ahogy Giuliano az éjszakai szórakozóhelyen táncol, apja pedig csak tapsol és bíztatja őt.

  Giulianót apja egyébként már születése óta viszi magával kondizni, és ez az egész valószínűleg ez nem a fejlődésben levő gyerek szervezetét, sokkal inkább a papa pénztárcáját támogatja…

  Ha hiszitek, ha nem, még ennél is léteznek rosszabb szülők, pl. az a házaspár, akik embertelen körülmények között “nevelték” csemetéiket, akiket egyébként beszélni sem tanítottak meg. A leghanyagabb szülői címre pályázik még a gyerekekkel együtt bankot rabolni induló házaspár, illetve az az apa és anya, akik részegen utaztatták csemetéiket a csomagtartóban.

  (Forrás/kép: Manna)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon