MENÜ
 • Sztárok és fehér kutyáik partiznak!

  Magyarországon elsőként kerül megrendezésre a White Dog Party, ahol minden fehér kutyust és gazdáját várják a szervezők. A rendezvény bevételével támogatják majd a szentendrei Árvácska Alapítványt, így a rendhagyó sajtótájékoztatón a sztárok is segíteni próbáltak.

  A hírességek kutya formájú sütiket készítettek, melyekkel szintén a egyesületnek segítettek. Sztárok, akik részt vettek az eseményen: Zalatnay Sarolta, Vincze Lilla, Dolly, Sári Évi, Debreczeni Zita, Szunai Linda, DJ Dominique, Bertók Maya és a rendezvény főszervezője, Kis Hegedűs Réka. Minden híresség a kutyusával

  Hazánkban először szerveznek bulit kizárólag fehér kutyáknak. Az eseményen hasznos tanácsokat, vidám kiegészítőket, minőségi eledeleket, játékokat kaphatnak a fehér kedvencek és gazdijaik. Lesz még szépségverseny, kozmetikai bemutató, agility pálya, kirakodó vásár és állatorvos válaszol minden kérdésre. Az esemény szervezői támogatják a szentendrei Árvácska Alapítványt a jegyekből befolyt összeg egy részével.

  A sajtóeseményre minden híresség a kutyájával együtt érkezett. A Zöld Pardon megtelt tündéri ebekkel, akik boldogan szaglászták egymást és játszottak. Sári Évi és Debreczeni Zita kedvencei még kölyökkutyák, így mindenki őket ölelgette. Zalatnay Cini, Vincze Lilla és Szunai Linda fehér kutyusai pedig már 16 év felettiek, így a bolondozás helyett inkább a kényelmet és az árnyékot választották!

  „Nagyon örültem, hogy a hírességek vállalták a felkérést, mert szeretnénk minél több pénzt gyűjteni az Árvácska Alapítványnak. Ha a szeptember 15-i rendezvényen is ilyen fantasztikus lesz a hangulat, mint itt a sajtótájékoztatón, nagyon boldog leszek. Sok érdekességgel készülünk a gazdiknak és a fehér kutyusoknak leginkább.” mesélte a főszervező Kis Hegedűs Réka.

  A rendezvény időpontja: 2013.09.15, vasárnap 12.00-18.00ig

  Helyszín: Zöld Pardon (1117. Bp. Neumann János utca 2.)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon