MENÜ
 • Sztárok, akik lebuktak házi készítésű pornójukkal

  Az biztos, hogy jobban is vigyázhattak volna értékeikre a sztárok, az ellopott számítógépek rengeteg értékes anyagot rejtettek.

  Többjükhöz betörtek, van akinek csomagjai közül tűnt el laptopja, sőt egyesek telefonja is milliókat érő videókat tartogatott a tolvajok számára. Ha nem a rablók okoztak kínos címlapokat a hírességek számára, akkor egykori szerelmük csinált szerencsét intim perceikből. A Mosaic.on most megtalálod a leghíresebb házi pornóbotrányokat.

  A legaktuálisabb és legfrissebb botrányt Kanye West videója okozta, ami 2010-ben került fel a világhálóra. A 20 perces kisfilmben egy Kim Kardashian hasonmásban mélyül el a rapper. A sors fintora, hogy jelenlegi párja és első gyermekének édesanyja Kim, akinek ugyancsak van egy otthoni pornója, ráadásul Miss Kardashian a hírnevét is kizárólag ennek köszönheti.

  A “Tini Mamik” sztárja kicsit okosabban játszott intim felvételeivel. Miután a valóságshow-nak köszönhetően híressé vált, Farrah Abraham a videóját milliókért bocsátotta áruba.

  Hulk Hogan sem maradt ki a buliból, ő is beállt a pornós celebek közé. Filmje azért okozott nagyobb botrányt a kelleténél, ugyanis egyik barátja feleségével látható a felvételeken.

  Az abszolút csúcstartó Pamela Anderson, akinek kettő filmje is igencsak nagy port kavart. Pam későbbi videója 1998-ban került közszemlére, amit Tommy Leevel forgattak nászútjukon, a felvételeket 1995-ben lovasították meg a pár otthonából.

  A világ egyik leghíresebb házi videójaként tartják számon Colin Farrell és Nicole Narain playboynyuszi 14 perces akcióját. A filmecske 2006-ban látott napvilágot és teljesítette nők millióinak a vágyát, láthatták Colint az ágyban alakítani.

  Kendra Wilkinson egykori “Playboy Villa Lányai” főszereplőjének volt szerelme tett keresztbe. A középiskolai ex egy honlapnak adta el a felvételeket igen jelentős összegért.

  Paris Hilton filmje is a legnagyobb szenzációk közé tartozott évekig, 2003-ban volt párja kezdte el árulni a felvételt az “Egy éjszaka Párizsban” címmel.

  A listán a legmegdöbbentőbb szereplő Kate Moss, akinek egykori kedvese Pete Doherty kezdte el árulni a 8 részből álló házi sorozatukat. Kate időben beperelte volt párját, így a felvételek rejtélyes módon teljesen eltűntek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon