MENÜ
 • Szórakozásból kínzott gyerekeket egy kínai óvónő

  Meg is örökítette, hogyan bánik el a gyerekekkel az a szadista óvónő, akinek igazából képzettsége sem volt. Elmondása szerint az egész csak szórakozás volt számára.

  A tanítóként jogtalanul dolgozó nő több mint 700 fotót töltött fel egy kínai közösségi oldalra. A képeken jól kivehető, hogy több gyermeket is megkínzott munkaidőben – írja a The Sun magazin.

  A nő azokat a fotókat részesítette előnyben, amelyeken az látszott, hogy a kicsiket megalázta és vagy kínozza. Amint a hatóságok tudomására jutott az ügy, utasították az oktatási intézményt arra, azonnal eltávolításák el a posztjáról a nőt, akiről az is kiderült, hogy nem is volt meg a megfelelő képzettsége a munkához.

  A nő legdurvább képei arról tanúskodnak, hogy szerette a gyerekeket a fülüknél fogva a levegőbe emelni, a fejükre kukát tenni, illetve ragasztószalaggal a szájukat betapasztani. Persze arról is van fotó, amikor a gyerek kezét az asztal ragasztó-szalagozza, meg olyan is, amikor egy óvodást fejjel lefelé van a kukában. Ez a botrány nem jött jól a kínai oktatási minisztériumnak, hiszen nemrég látott napvilágot egy olyan felvétel, ahol egy óvodást 123-szor pofoz meg a felügyelő.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon