MENÜ
 • Szombat esti láz – hamarosan

  Néhány név már napvilágot látott a táncos műsorral kapcsolatban. És a sztárgázsikról is pletykálnak ezt-azt.

  Hamarosan az RTL2 képernyőjén láthatjuk az anyacsatornán nagy sikert aratott táncos vetélkedőt, melyben sztárok mérik össze tudásukat a parketten. Alig egy hónap van hátra, hogy felcsendüljön a zene, és a hazai hírességet hétről hétre új produkcióval kápráztassák el a közönséget.

  Egy neve elhallgatását kérő informátor elárulta, hogy többen maguk ajánlkoztak a műsorba, hiszen nemcsak több héten keresztül képernyőn lehetnek a versenyzők, de mesés gázsi is a markukat üti. És hogy mekkora összegről beszélünk?

  “Három és ötmillió forint közötti pénzekről van szó, de akad olyan sztár is, aki ennél többet szeretne. Vastag Csaba például, akinek olyan sok haknija van a mai napig, hogy anyagilag már-már meg sem éri neki ennyi pénzért táncolnia” – mondta az informátor.

  Az első X-Faktor győztese mellett a pletykák már összekapcsoltak pár embert az induló műsorral. Többek között Tóth Gabi is kipróbálhatja, hogy mikrofon nélkül hogyan boldogul a színpadon, illetve a ValóVilágban feltűnt Anikó is a táncosok között lehet, aki eddig is az RTL kegyeit élvezte, hiszen háttérmunkásként dolgozott a csatornánál. Valamint a csatornánál régóta tevékenykedő Barabás Évi is kiválasztott, így a Fókuszban nemcsak műsorvezető, de téma is lehet belőle. A jelöltek névsora még nem teljes, de a következő hetekben valószínűleg újabb és újabb sztárokkal gazdagodik a képzeletbeli tánctér.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon