MENÜ
 • Szombat Esti Láz : A Finálé

  Nagyon tartalmas finálét láthattak a nézők, a szavazás állása fej-fej mellett haladt, de a díjat csak egy táncospár vihette haza.

  Az estét Varga Izabella indította partnerével. Iza lélegzetelállító szépsége sem tudta elvonni hibátlan technikájukról a figyelmet, a zsűri ennek eredménye képpen maximális pontszámmal értékelte produkciójukat. Azonban a verseny fináléjában kizárólag csak nézők szavazati fognak számítani.

  Ezt követően Vastag Csaba és Mármarosi Tünde produkciója rendkívül lágy és érzelemmel teli volt, nem kizárólag az este folyamán, hanem az összes adásra elmondható ugyanez. A zsűri nem győzte dicsérni performanszot, azonban a maximális pontszámot nem kapták meg, viszont a nézők maximális támogatásában erősen bíztak.

  Mindezek után, Szilveszter Gazda és Molnár Andrea következett. A meddő tavasznak köszönhetően a Gazdának volt ideje gyakorolni, aminek meg is lett az eredménye. Elképesztő fejlődésen ment keresztül a páros, amit a zsűri pontjai is igazoltak, azonban sajnos ez nem volt elég a győzelemhez.

  A döntős versenyzők műsorszámait a kiesett párok produkciói szakították meg , így rendkívül izgalmas és összetett műsornak lehettek a nézők szemtanúi.

  Az első reklámszünetet követően az este egyik meglepetése következett, a döntősök és a zsűri közös produkciója. Talán ez volt az este egyik legaranyosabb része, sőt akár a tetőpontnak is nevezhetjük. Esztergályos Cecília mind a mai napig tökéletes formában van, zsűritársaival igazán színvonalas előadást nyújtottak.

  A hónapok alatt rengeteget fejlődött szinte minden résztvevő, azonban Varga Iza elmondta: „Sikerült legyőznöm önmagam, a kishitűségem és a lustaságomat is.” „A legfontosabb a cél, de talán ami még annál is fontosabb az út ami odavezet” – mondta el Varga Izabella a verseny győztese. Igazán nagyszerű ilyen példaértékű mondatokat hallani, Iza elragadó személyiség, ami már korábbi interjúink alkalmával is kiderült.

  Nagyon szoros volt az este állása, Lilu sem győzte hangsúlyozni hogy pár ezred százalék eltérés van csak a versenyzők szavazatainak állása között. A döntős produkciókat követően, fel lettek idézve a széria legemlékezetesebb pillanatai. Fantasztikus műsoron van túl a publikum, így az elvárásoknak megfelelően lenyűgöző volt a finálé is. Az utolsó adás végén eljött a várva várt pillanat, eredményt hirdettek.

  A 2013-as Szombat Esti Láznak Vastag Csaba és Mármarosi Tünde lett a győztese. Remegő kezekkel vette át Vastag Csaba a trófeát.

  Mindenképp nézzetek vissza holnap is, mivel számtalan interjút találhattok a szereplőkkel és a nyertes táncosokkal.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon