MENÜ
 • Szólt, hogy megölte a nejét, ezért nem megy dolgozni

  Még fel sem öltöztek reggeliben, amikor úgy összeveszett a brit házaspár, hogy a hatvanas férfi a nappaliban fojtotta meg nejét. Utána elmondta főnökének, hogy nem dolgozhat aznap, mert éppen gyilkosságot követett el.

  Michael Carroll 23 éven át élt együtt feleségével, de a férfi az utóbbi időben nagyon ideges volt az anyagi helyzetük miatt, attól félt, hogy nem tudják visszafizetni a hitelüket. Ez vezethetett ahhoz, hogy egy reggel olyan indulatba jött, hogy megfojtotta a feleségét, Elisabeth-et – írja a Mirror.

  Amikor a máskülönben mindig pontos és megbízható angol férfi aznap nem érkezett meg a munkahelyére, a főnöke felhívta, hogy beteg-e. Erre Michael azt válaszolta: nem tud bemenni dolgozni, mert éppen megölte a feleségét.

  Állítólag nem akarta megölni Elisabeth-et

  A hüledező főnök értesítette a rendőrséget, akik a házaspár lakásába térve valóban holtan találták az asszonyt. A férj azzal védekezik, hogy nem akarta megölni a nejét, csak rendkívül stresszes időszakot élt át és nem tudott uralkodni az indulatain.

  Írtunk már ennél abszurdabb gyilkosságokról is, pl. arról az őrült fickóról, aki azért verte agyon élettársát, mert nem akart hármasban szexelni vele, illetve volt már arra is példa, hogy azért ölték meg, mert nem akart hozzámenni saját unokatestvéréhez. De összegyűjtöttünk nektek különböző morbid halálokat is, melyekről itt és itt olvashattok.

  Kép/forrás: Mirror

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon