MENÜ
 • Szökőévben született Kovács Katalin

  Az olimpiai bajnok kajakos éppen február 29-én született 1976-ban. Ezért a naptár szerint még csak a kilencedik születésnapját ünnepelné.

  Barátai ki nem hagyták volna az alkalmat, hogy felköszöntsék és megtréfálják Katit, mielőtt a válogatott elindult volna a törökországi edzőtáborba. Finom csokitortát kapott, rajta egy kilencest formázó gyertyával.

  „Jó poén volt a barátok részéről a gyertya a tortán, de természetesen nem ennyi idős vagyok. Inkább úgy fogalmaznék, hogy eddig kilenc alkalommal volt a születésemnek igazi napja – mondta a sportolónő. – Bevallom, főleg gyermekkoromban zavart kissé, hogy ilyen ritka napon jöttem a világra. Azonban ma már úgy látom, tulajdonképpen szerencsés helyzetben vagyok, hiszen engem két napig köszöntenek. Vannak, akik február 28-án, mások pedig március 1-jén, tehát nem is olyan rossz nekem. Most is nagyon kedves meglepetésekben volt részem.”

  Sok idő azonban nem volt az ünneplésre, kedden már a törökországi edzőtáborban dolgozhatott a sportolónő. Az idő sem fogadta kegyeibe, hiszen egész nap szakadt az eső. Mindenesetre aggodalomra nincs ok, Kovács Katalin már így is 31 világbajnoki címével minden idők legeredményesebb női kajakozója.

  Lájk, ha boldog születésnapot kívánsz neki!

  Forrás és fotó: Blikk

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon