MENÜ
 • Szöget lőtt saját szívébe

  Az 52 éves férfi véletlenül lőtte szíven magát egy tíz centis szöggel, de szerencsére túlélte.

  Dennis Hennis óvatlanul tisztogatta a szögbelövő pisztolyát, amikor megtörtént a baleset. A középkorú férfi New Jerseyben él, és építőmunkásként keresi a kenyerét. Aznap délután a szomszéd házának tetején dolgoztak a fiával, de a férfinak elakadt a szögbelövő pisztolya. Meg akarta tisztítani, de olyan szerencsétlenül fogta meg, hogy az elsült, és egyenesen a mellkasába repített egy szöget. A szerszám több mint 8 kilós nyomatékot fejt ki minden egyes négyzetcentiméterre, vagyis a férfinak esélye sem volt, hogy elkerülje a lövést.

  A szög egyenesen a férfi szívének jobb pitvarába fúródott, amely a tüdőt látja el vérrel. Hennisnek pár másodperc alatt megállt a szíve, és elvesztette az eszméletét. A fia ezután riasztotta a mentőket, akik helikopterrel a legközelebbi kórházba szállították. Az orvosoknak sikerült újjáéleszteniük Hennist, majd még aznap megoperálták, hogy kiemeljék a szöget a szívéből.

  “A beavatkozás jól sikerült; a lyukat összevarrtuk, a beteg szíve pedig erős és újra működik” – nyilatkozta a sebész. Hennis állapota szerencsére rohamosan javul, ezért az orvosok hazaengedték húsvétra a családjához.

  “Úgy érzem, mintha megütöttem volna a lottón a főnyereményt, új életet kaptam. A héten született meg a harmadik unokám; ezentúl vele együtt ünneplem a születésnapomat” – mesélte a szerencsés férfi.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon