MENÜ
 • Szobrot emelnének az énekesnő emlékére

  Kevés embert ér az a megtiszteltetés, hogy szobrot emelnének a tiszteletére. Különösen ritka ez akkor, ha az illető énekes.

  Kevés embert ér az a megtiszteltetés, hogy szobrot emelnének a tiszteletére. Különösen ritka ez akkor, ha az illető énekes. Pedig ilyesmi van most készülőben a nem is olyan rég tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse tiszteletére, akinek az észak-londoni lakásától nem messze szeretnének állítani egy emlékművet.

  Az ötlet egyik kitalálója így nyilatkozott: “Úgy érezzük fontos, hogy annak fontossága, amit Amy tett a zenéért fel lett ismerve, de az ötlet egyelőre még korai szakaszban van ebben a pillanatban.” Amy, akit holtan találtak meg észak-londoni, camdeni lakásában, jól ismert alakja volt a városrész zenei életének már befutása előtt is.

  Az elhunyt édesapja, Mitch is megszólalt az ügy kapcsán: “Bronzból készülne, életnagyságúra tervezzük.” A lány lakása nemrég került ki az ingatlanpiacra, átszámítva mintegy egy milliárd dollárért árulják jelenleg. A család azért jutott erre az elhatározásra, mert úgy érzik, képtelenek lennének együtt élni ott az emlékekkel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon