MENÜ
 • Szobára ment tanítványával

  Újabb érdekes tanár-diák viszony. Kár, hogy ők is bíróságon végezték...

  Egy huszonhét éves nő együtt töltötte az éjszakát a nála tíz évvel fiatalabb tanítványával az egyik helyi hotelban. Bár jól indult a románc, nem tartott sokáig, és nem is éppen vidáman ért véget. A rendőrséget ugyanis kihívták a fiú szülei, a tanárnőt azonnal letartóztatták.

  Az oklahomai tanárnőt nemi erőszakkal vádolják, miután egy éjszakát együtt töltött egy helyi hotelban egyik tanítványával – írja a Daily Mail. A huszonhét éves Erin Kathleen Queen összehozott egy szerelmi légyottot az egyik, nála épp tíz évvel fiatalabb diákjával, akinek a szülei, miután megtudták, hogy fiuk viszonyt kezdett Queennel, feljelentették a nőt, akit egyenesen a szállodából vittek el a rendőrök.

  A kollégái által kedvelt, és kiváló tanárnak tartott Queen ellen nemi erőszak elkövetésének vétsége miatt emeltek vádat, ugyanis annak ellenére, hogy klasszikus értelemben vett erőszak nem történt – a nő vallomása szerint a szex közös beleegyezésen múlott. Pechére azonban Oklahoma állam törvényei automatikusan nemi erőszaknak minősítik az olyan eseteket, amikor egy tanár szexuális viszonyt kezdeményez egy tizennyolc év alatti diákjával. Erin Kathleen Queent ötvenezer dolláros óvadék ellenében helyezték szabadlábra.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon