MENÜ
 • Szívszorító fotó a rendőrről, aki egy balesetet szenvedett kislánynak énekel

  A gyermek édesapja elhunyt.

  Szívszorító fotó járja körbe az internetet, amelyet egy arra járó készített az Egyesült Államokban található Brightonban, egy rendőrtisztről, aki egy kétéves kislány figyelmét igyekszik elterelni, miután családja halálos autóbalesetet szenvedett csütörtökön.

  rendőr

  A lesújtó szerencsétlenségben az apa azonnal életét vesztette, szóval a helyszínre érkezéskor a rendőrtisztek mindent megtettek, hogy eltereljék a kislány figyelmét, amíg a mentők ellátták az anyát és három másik gyermekét. Nick Strucknak kétéves gyermeke van otthon, és rendszeresen énekel otthon neki gyermekdalokat. Az arra járó Jessica Matrious eredetileg Twitterre töltötte fel a fotót, de amikor eljutott a Redditre, kapott csak igazi figyelmet.

  rendor

  Frank Acosta parancsnok elmondta, hogy azután vesztették el az irányítást a jármű felett, hogy kidurrant az egyik kereke, majd többször átfordult, aztán végül az oldalán landolt. Az utasok közül csak a kétéves kislány biztonsági öve volt bekapcsolva. Az apát már a helyszínen halottnak nyilvánították, két utast helikopterrel szállítottak kórházba, a három gyermeket pedig mentővel.

  A család Illinois államból indult vakációra Coloradoba.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten