MENÜ
 • Szívszorító dallal jelentkezett Demi Lovato

  Megérkezett a legújabb szám következő albumáról

  Demi Lovato komolyan gondolta, amikor kijelentette, hogy új dalában kiönti a szívét. Az énekesnő közzétette a You Don’t Do It For Me Anymore című balladát, amiben egy elmúló szerelemről énekel.

  A You Don’t Do It For Me Anymore a Sorry Not Sorry és Tell Me You Love Me című önálló szerzeményeket követi, amikkel együtt megtalálható lesz Demi szeptember 29-én megjelenő új albumán. A Disney egykori sztárja nemrég bevallotta, tartott a nagylemez egyik dalának kiadásán, mert azt feltételezte, hogy a közönség tudni fogja, kiről szól.ű

  “Az ember néha olyan zenét ad ki, aminél úgy érzi, mindenki tudni fogja, kiről szól” – mondta az MTV-nek. “Aztán pedig jönnek a címlapsztorik. Amikor megírsz egy dalt, sebezhetővé válsz, és te csak olyanról írsz, ami inspirál téged, szóval egy kicsit ideges vagyok a teher miatt, ami együtt jár ezzel.” 

  A Tell Me You Love Me Demi hatodik stúdióalbuma lesz, amely a Confident 2015-ös megjelenését követi.

  “Körülbelül másfél évig dolgoztam ezen a lemezen. Rengeteg tapasztalatot szereztem és rengeteget nőttem. Rátaláltam önmagamra. Az inspirált, hogy független vagyok, és 25 éves lettem, és egyedül élek, és az érzelmek, amikkel a húszas éveiben járó szingliként szembe kerülök. Ez az album sokkal érzelmesebb lesz” – nyilatkozta az új korongról Demi.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon