MENÜ
 • Szívátültetés vár Cipőre?

  Ma ébresztik fel a mélyaltatásból a Republic frontemberét, aki lehet, hogy csak új szervvel élhet teljes életet.

  Sorsfordító nap köszöntött Bódi Lászlóra, ugyanis orvosai ma délután konzíliumot tartanak, és nagy valószínűséggel felébresztik a súlyos beteg énekest, akit péntek hajnalban újraélesztettek, miután leállt a szíve.

  “Változó, hogy melyik beteg milyen gyorsan ébred fel. Ez sokszor órákig is eltartó, hosszú folyamat, amelynek során elkezdik visszavenni az altatószert, eközben figyelik a testfunkciókat” – mondta dr. Földvári László belgyógyász. – A beteg fokozatosan tér magához, kinyitja a szemét, általában kissé zavart, gyenge, nem tudja, mi történt vele. Teljesen egyénfüggő, mikor kezdhet el járni, beszélni a beteg. A rehabilitáció hetekig, hónapokig eltarthat, ezért nem mondható, hogy a nehezén túl lesz, ha rendben felébred a mélyaltatásból.”

  Egyelőre még kérdéses, hogy Cipő megússza-e az esetet maradandó károsodás nélkül, vagy már olyan rossz állapotban van, hogy csak a szívátültetés segíthet rajta. A rocker három és fél évvel ezelőtt már átesett egy műtéten, akkor koszorúér-betegsége miatt egy fémhálót ültettek a szívébe. Most hasonlóan súlyos a helyzet, de kezelőorvosa az orvosi titoktartásra hivatkozva nem nyilatkozott betegének állapotáról.

  Habár a Republic elhalasztotta legközelebbi koncertjeit, de vasárnap megtartják a baráti találkozót a Kossuth Klubban, hogy a rajongók együtt szorítsanak az énekesért.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon