MENÜ
 • Színre lép az énekesnő

  Katy Perry sikeres előadónak számít. Dalait világszerte ismerik és több száz milliószor töltötték már le az internetről. Most azonban valami eddig szokatlanra, merőben újra vágyik.

  Katy Perry sikeres előadónak számít. Dalait világszerte ismerik és több száz milliószor töltötték már le az internetről. Most azonban valami eddig szokatlanra, merőben újra vágyik. Szeretné kipróbálni magát mint színésznő! Konkrét elképzelése is van, hogy melyik filmben szerepelne.

  Állítása szerint A Diktátor című filmet is jegyző Sacha Baron Cohen következő produkciójában a Queen együttes egykori frontemberéről, Freddi Mercury-ról szólna, örömmel játszaná el az elhunyt sztár barátnőjét. A kaliforniai lány reménykedik benne, hogy ezzel a filmmel be tudna törni a hollywoodi filmiparba és ezzel a szórakoztató ipar egy újabb ágát is meghódítaná.

  Barátnője szerint Katy nagyszerűen tudná alakítani Mary Austin szerepét, többek között azért is, mert hasonlít a hölgyre. A másik ok talán az lehet, hogy mindketten fehér bőrű nők és földig ér a lábuk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon