MENÜ
 • Szingli farkasember férjet keres

  Három szerencsétlen nővér párt keres. Az úgynevezett farkasember-szindrómában szenvedő indiai lányok attól félnek, soha nem találnak párra a kontrollálhatatlan szőrnövekedésük miatt.

  Hatalmas szemöldök, dús arcszőrzet, durva, fekete haj, erős testszőrzet, egyszóval meglehetősen ijesztő küllem jellemzi a három lányt. Rendkívül ritka betegségről van szó, amely (szerencsére) milliárdból csak egy embert sújt, ezek a lányok azonban sokat szenvednek extrém szőrzetük miatt. Édesanyjuknak, Anita Sambhaji Rautnak összesen hat lánya van, de csak hármuknál jött ki a farkasember szindróma.  Lányai apjuktól örökölhették a genetikai torzulást. Anyjukat ugyanis erőszakkal házasították össze férjével, mikor még csak 12 éves volt.

  “Csak az esküvő napján derült ki számomra, hogy ki is valójában a férjem. Szőrös volt az arca, füle, teste. Azt hittem, egy pokolbéli teremtmény vezet az oltárhoz.” – emlékezett vissza a lányok édesanyja. “Szőrarcúnak csúfoltak a többiek az iskolában és azt mondták, borzalmasan nézek ki és senki nem akart mellém ülni” – mesélte szomorúan a lányok egyike, Savita.

  Lézeres műtéttel persze lehetne segíteni a problémájukon, ám sajnos túl szegény a család ahhoz, hogy erre 4500 fontot, azaz több mint másfél millió forintot előteremtsenek. Savita (23), Monisha (18) és Savitri(16) most attól félnek, hogy egész életükben vénlányok maradnak.

  “Valószínűleg sosem házasodunk meg. Ki venne feleségül, mikor folyamatosan hajszerű szőrzet nő az arcunkon?” – szomorkodott Savita. “Amíg élek, próbálkozni fogok, hogy férjet találjunk neki. Ha nem sikerül, akkor a túlélésre kell gondolnia és dolgoznia kell” – szögezte le a lányok édesanyja.

  Mehet a sorban állás!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon