MENÜ
 • Szinetár és Bereczki együtt sikeresebb, mint valaha

  Szakításuk óta ezrek akarják élőben látni Szinetár Dórát és Bereczki Zoltánt, és közös lemezük iránt is megnőtt a kereslet.

  Telt házas koncertek vártak és várnak a színész házaspárra. Tegnap Várpalotán léptek a színpadra, ahol a West Side Story, Az operaház fantomja avagy A szépség, és a szörnyeteg című musicalek világsikeres betétdalait keltették életre. A siker garantált volt, főleg úgy, hogy csak az év végéig vannak közös, leszervezett előadásaik.

  Ezen felül magánéleti válságuk bejelentése óta lemezük is jobban fogy, mint valaha. A Musical Duett (2007) című albumuk tripla platina lemez lett, a Musical Duett 2. (2008) pedig dupla platina, vagyis ebből a két slágerválogatásból több mint 50 ezer példány fogyott, és a válás hírére csak megugrott az érdeklődés. Például első közös albumuk a napokban rekordot állított fel a Mahasz-listán, azzal, hogy összesen 117 napot töltött a Top40-ben. Jelenleg csak Lady Gaga és Vangelis tudta őket megelőzni. Persze kérdés, hogy meddig tart ez a siker, és külön-külön is ekkora érdeklődésre tartanak-e majd számot.

  Szinetár és Bereczki megfogadták, hogy válásuk időszakában nem nyilatkoznak a médiában, de menedzserük kommentálta a hatalmas sikert.

  – Amikor hat évvel ezelőtt elkészítettük az első Duett lemezt, álmunkban sem gondoltuk, hogy ennyien lesznek kíváncsiak rá – árulta el Ferenczi Orsolya. – Borzasztó komoly dolog ez, pláne az illegális letöltések korában. Nagyon nagy köszönettel tartozunk a közönségnek, hiszen nemcsak az elmúlt években, hanem az utóbbi hetekben is Dóra és Zoltán mellett álltak. Ilyen támogatással ez a nehéz időszak sem megerőltető.

  Forrás: Blikk

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon