MENÜ
 • Szinetár Dóra zsűritag lehet

  Az Operettszínházból távozó színésznő lehet lehet a The Voice egyik zsűritagja.

  Ahogy a Mosaic Online-on is olvashattuk, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán egy évtized közös munka után intett búcsút az Operettszínháznak. A házaspár hölgy tagjának pedig nem kellett sokat aggódnia a megélhetés miatt: a pletykák szerint ő lehet a TV2 új tehetségkutatójának egyik ítésze. Az ősszel induló The Voice – Magyarország hangja hónapokig tartó intenzív képernyős jelenléttel járna, bár Dórának lenne ideje a színpadi szerepekre is. Kérdés, hogy férje hiúságát nem sértené-e, ha felesége többet keresne nála.

  “Nem lehet tudni pontos adatokat a gázsikkal kapcsolatban, de egy tévés szereplés mindig jól jön a művészeknek, főként úgy, hogy tudtommal Dórának nem kéne sok fellépést lemondania a műsor miatt – árulta el egy bennfentes. – Tavaly Bereczki keresett jobban a családban a Megasztárnak köszönhetően, ha most esetleg Dórát kéri fel a csatorna, a felesége fog. Zoltán férfiúi büszkeségét talán bántja az ilyesmi, de le kell nyelnie ezt a békát.”

  Szinetár Dóra jelenleg a spanyol tengerparton nyaral családjával, így menedzsere nyilatkozott helyette:

  “Még nem érkezett hivatalos megkeresés az ügyfelemhez, de véleményem szerint komolyan elgondolkodna egy ilyen lehetőségen – mondta Ferenczi Orsolya. – Dóra egyébként is nagyon szereti a tehetségkutató műsort, mint műfajt, a Megasztárt például végig figyelemmel kísérte.”

  A TV2 szóvivője, Koltay Tamás nem osztott meg semmi konkrétumot a pletykával kapcsolatban: “Egyelőre nem dőlt el, hogy kik lesznek a Mesterek. Több jelöltünk is van a szerepre, jelenleg egyeztetések és tárgyalások folynak”.

  Legkésőbb őszig úgyis minden kiderül.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon