MENÜ
 • Szikével vágta ki bőréből az ex nevét – 18+ fotóval

  Egy fiatal nő úgy áll bosszút a csalfa pasiján, hogy szikével kivágta a karjára tetovált nevet, majd elküldte neki postán a bőrdarabot.

  A 26 éves Torz Reynolds feldühödött, amikor megtudta, hogy a pasija hónapok óta csalja. Szerelmének tárgya a 24 éves Stuart “Chopper” May nevű férfi volt, aki ráadásul hazudott a lánynak, szakítás helyett azt állította, hogy Alaszkába költözik álmai munkája miatt. A pár még egy könnyes reptéri búcsúzkodáson is átesett, ám később egy barát elárulta, hogy a férfi valójában még mindig Nagy-Britanniában van. És állítólag már együtt van egy másik nővel, akivel a viszonya már régebben elkezdődött. Ezért Torz borzalmas lépésre szánta el magát.

  szike

  Másfél órát töltött azzal, hogy kimetssze karjából a „Chopper’s Bitch” (Chopper ribanca) feliratot, majd egy bonccsipesz segítségével lehámozta a bőrt. Ezt egy befőttesüvegbe tette, ajándékként becsomagolta és ajánlott küldeményként feladta a postán. A csomagot még online is követte, így bizonyosodott meg arról, hogy a küldemény célba talált.

  „Nem tudom elképzelni a reakcióját. Bárcsak ott lehettem volna, hogy lássam.” – nyilatkozta a lány.

  A „műtéthez” nem használt fájdalomcsillapítót, csak egy a tetoválók által is alkalmazott zsibbasztó sprayt a vérzés csillapítására.

  „Nem szeretem a fájdalmat, de a bőr lehámozásának éppenséggel nyugtató hatása volt. Utána fájt a legjobban, nagyon csípett és nehéz volt miatta felöltözni.” – tudhatjuk meg. „Már az elején is úgy terveztem, hogy elküldöm Choppernek, de miután elküldtem nem kaptam tőle választ. A tetoválás leszedése egy zárás volt, hamar túllépek az ilyen helyzeteken és mindig teljesen kitörlöm az illetőt az életemből. Végtére is ez csak bőr, visszanő. Csak ajánlani tudom másnak is. A lézeres eltávolítás nagyon drága és fájdalmas. Ez egy jó alternatíva, szó szerint egy óra és túl vagy rajta.”

  Számomra a bosszú azt jelentené, hogy neki fáj és nem nekem, de hát ízlések és pofonok.

  Dudok Kata

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon