MENÜ
 • Szigorú ítéletet kapott Liptai

  A műsorvezető megdöbbent a bíróság ítéletén, fellebbezésre készül

  Ahogy korábban hallani lehetett róla, Claudiát azzal vádolták, hogy visszaélt elhunyt édesanyja rokkantkártyájával. Terepjárójáról fotó is készült, melynek műszerfalán jól látható volt az ingyenes parkolásra jogosító igazolvány. Most pedig megszületett a közokirat-hamisítási ügyében hozott első fokú ítéletet.

  Súlyosbító körülményként merült fel, hogy a bűncselekményt ismert ember követte el, rossz példát mutatva. Ugyanakkor enyhítő körülmény volt, hogy Liptai büntetlen előéletű, törvénytisztelő állampolgár, aki egy kiskorú gyermeket tart el.

  Liptai Claudia elgyötörten és hitetlenkedve fogadta az első fokú ítéletet:  a bíróság több mint egymillió forint megfizetésére kötelezte, mely összeget százötven napos börtönnel is kiválthatja.

  “Mint az már az ítélethirdetést követően elhangzott, Liptai Claudia és ügyvédje fellebbezéssel él, amit az ítélet hivatalos kézhezvétele után, az indokok értelmezését követően nyújtanak be. Amint megszületik a jogerős ítélet, függetlenül annak kimenetelétől, Claudia be fogja azt tartani” – nyilatkozta a színésznő menedzsere.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon