MENÜ
 • Sziget féláron!

  Hazánk büszkesége, a Sziget Fesztivál idén igazán kedves akcióval készül a fesztivál szerelmesei számára.

  Hűséges Szigetes látogatóit szeretné a huszadik, jubileumi Sziget alkalmával jutalmazni a fesztivál, mégpedig úgy, hogy az a visszatérő szigetes, aki az elmúlt tizenkilenc évben leglább három különböző évben kilátogatott a fesztiválra, és ezt fényképpel, karszalagok vagy egyéb relikviák fotóinak beküldésével vagy hihető sztorikkal bizonyítani is tudja, az  féláron (a helyszíni bérletár feléért) vásárolhat bérletet (csakis azt, napijegyet nem) az idei Szigetre.

   Ehhez nem kell mást tenned, mint a mienkasziget.hu oldalon regisztrálni és  feltölteni a “bizonyítékokat”. A szervezők válaszlevélben értesítenek, hogy sikeres volt-e a feltöltés és jogosult vagy-e a kedvezmény igénybevételére. Ebben a levélben minden további információt is megkapsz. Így 31500 forintért vásárolhatsz ottalvós, és 27500 forintért hazamenős hetijegyet.

  Ha tehát birtokodban vannak ilyen “bizonyítékok”, ne habozz regisztrálni, hiszen a jubileumi fesztivál idén a megszokottnál is nagyobb felhozatallal, színes programokkal várja a szórakozni vágyókat.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten