MENÜ
 • Sziget a Youtube-on!

  A jubileumi, huszadik Szigetet idén először a YouTube élőben fogja közvetíteni - így válogatott programját az egész világon követni lehet majd.

  Az élő közvetítés a Sziget 1. napján, augusztus 8-án indul a fesztivál hivatalos YouTube csatornáján. A Nagyszínpad, az OTP Bank Világzenei Party Nagyszínpad és az A38 Színpad műsorából összeállított élő közvetítés minden nap délután 3 órától késő éjszakáig lesz látható, olyan sztárokkal, mint a Placebo, a SUM41, a Hurts, a Deus és a Tankcsapda.

  A közvetítést ismétlik, hogy fesztiválról a más időzónákban élők se maradjanak le. A koncertek legjobb pillanatai pedig a fesztivál után még további 3 hónapig megtekinthetőek lesznek a Youtube-on.

  “Az, hogy élőben közvetítjük a Szigetet, a még csak néhány hónapos magyar YouTube történetének eddigi legfontosabb pillanata, egy Európában már ikonikusnak számító magyar fesztivált nézhet így az egész világ” – foglalta össze a kezdeményezés jelentőségét Bíró Pál, a Google Magyarország YouTube-ért felelős szakembere.

  “Megtiszteltetés számunkra, hogy a YouTube beválasztott minket azon fesztiválok közé, ahonnan élő közvetítést ad. Ez kiváló lehetőség arra, hogy akik nem tudnak személyesen jelen lenni a fesztiválon, azok is nyomon követhessék a színpadok programját a világ minden tájáról. Reméljük, hogy ezáltal kedvet kapnak, hogy jövőre már személyesen is ellátogassanak hozzánk” – mondta Gerendai Károly, a Sziget alapító-fő szervezője.

  A YouTube eddig is a világ legrangosabb fesztiváljait közvetítette: az internetezők élőben követhették többek között a belga Tomorrowland-et, a spanyol Sonar-t és az amerikai Coachella-t is, valamint a 2011es Coldplay koncertet 19 millióan nézhették a videómegosztó oldalon. És most ennek az illusztris felsorolásnak az újabb tagja: a Sziget Fesztivál.

  Forrás: sziget.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon