MENÜ
 • Szexuális játékszer szorult a péniszére

  Enyhén szólva kínos helyzetbe keveredett egy 69 éves bácsi Angliában: tűzoltóknak kellett megszabadítaniuk attól a szexuális segédeszköztől, amely a pénisze köré szorult.

  A bevállalós nyugdíjas hiába próbált megszabadulni 36 órán át a pénisze köré szorult segédeszköztől, egyedül nem boldogult. Másfél nap után úgy döntött, orvosi segítséget kér. A közeli Fairfield kórház elképedt személyzete nem tudott megbirkózni a problémával, ezért átszállították a férfit a környék legnagyobb egészségügyi intézményébe.

  Sem az ambulancián, sem a sebészeten nem sikerült lefejteni az öregről a szexuális segédeszközt, a kórház ezért úgy döntött, kihívja a tűzoltókat, hátha ők tudnak segíteni. A mentőegység egy precíziós vágóműszerrel felszerelkezve ért a helyszínre. Hűsítő krémet kentek a férfi ékességére, majd aláírattak a peches nyugdíjassal egy nyilatkozatot, amelyben vállalja a beavatkozás kockázatait. A Manchester Evening News szerint egy órás küzdelem után végül sikerült kiszabadítani a férfi péniszét.

  A tűzoltók szóvivője szerint kollégái “professzionálisan oldották meg a nem mindennapi feladatot”, majd hozzátette: gyors felépülést kíván a férfinak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon